Vintage esküvő!

1

A vintage egyre népszerűbb és ez nem véletlen!
Még a színek terén sincs megkötve a kezünk, hiszen ez a hangulat inkább a tárgyakban rejlik. Mit kell tenned ennek eléréséhez? Menj fel a nagymama padlására és nézz jól körül! :-).

Hagyd szárnyalni a fantáziádat és lásd meg a lehetőséget minden öreg tárgyban! Egy régi bőrönd vagy rádió, kellemes külsejű fém és üvegtárgyak, antik könyvek, kosarak, a nagymama széke, na meg csipke minden mennyiségben! Ezek a kellékek segítenek neked abban, hogy ezt a feelinget létrehozd, a különböző színekkel pedig mindezt más-más ruhába öltöztetheted.

2

Azt se feledd, hogy a szép kort megélt tárgyak mellett a természetes anyagok használata is nagy jelentőséggel bír. A sok fa, natúr színű kellékek, de még a tégla vagy kőburkolat is még jobban kihangsúlyozzák ezeket a különleges tárgyakat, emiatt nem véletlen, hogy a vintage-t természetes környezetben, szabadtéri vagy sátras esküvőkön tudod leginkább létrehozni.

Azért ijedelemre sincs okod, mert a jól bevált kellékek zárt térben is „működőképesek”, csak itt jobban kell figyelni a helyi adottságokra. Ami még lényeges, hogy a vintage az esküvő minden területén meg tud jelenni, legyen az a csokor, a dekoráció, de akár még a torta is, így egységes remekmű születhet!

3

(Képek forrása Pinterest)