1

Rólunk

Mi azt valljuk, hogy minden ember egyedi és különleges. A legcsodálatosabb, amikor két ilyen “egyediség” egymásra talál és elhatározzák, hogy életüket, egymást támogatva és kiegészítve, közösen élik tovább. Ez nem csak egy papír, nem csupán formalitás, hanem egy életre szóló szövetség. Ennek méltó megünneplésében nyújtunk személyre szabott segítséget a környezet dekorációjával, ami attól lesz igazán tökéletes, ha tükrözi az egyéniségeteket és a környezethez, a választott esküvői helyszínhez is jól passzol.

Szeretjük a színeset, a bátrat, a vintage-t, a tematikust, a modernt, a kedveset és örömmel csináljuk a klasszikusat, az egyszerűt, a letisztultat, az elegánsat és a natúrt is, nem beszélve a greenery dekorációkról. Így mindenben számíthattok ránk.

Mind az anyagok, mind a színek kiválasztásában nyitottak vagyunk az újra, a szokatlanra. Az apró részletek különösen fontosak a számunkra, ezért is szoktunk kis meglepetéssel is kedveskedni a pároknak. A cél, hogy minél szebbé, személyesebbé, és emlékezetesebbé tegyük a jegyespárok legnagyobb ünnepét.

Tele vagyunk ötletekkel, amiket igazán a ti álmaitok keltenek életre! A legfontosabb dolog, hogy szívvel dolgozunk, emellett pedig picit maximalisták is vagyunk, így mindig igyekszünk tökéletes munkát kiadni a kezünkből. Nem ijedünk meg a váratlan helyzetektől sem, mondhatjuk, hogy lehetetlent sem ismerünk. Szeretjük a kis feladatokat is, de igazán a nagyokért rajongunk, mert akkor mozoghat szabadon a fantáziánk és akkor meríthetjük ki egészen a bennünk rejlő kreativitást. Ez felszabadít és mindig újra ösztönöz Bennünket! Szeretünk ötletelni, egyedit alkotni, amiből a meglepetés sem hiányozhat. Mindenben örömünket leljük, de akkor vagyunk igazán boldogok, ha látjuk szemetekben a csillogást.

2

Miért érdemes minket választani?

  A középpontban Ti, az ifjú pár és a Ti elképzeléseitek állnak.

♥  Párjainknak ingyenes személyes találkozót biztosítunk, amire akár több alkalommal is lehetőség nyílik. A találkozó előtt minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges, így a konzultáció alkalmával csak Rátok tudunk figyelni.

  Többféle lehetőség közül tudtok választani, amiket kedvetekre variálhattok, és így magatok tudjátok összeállítani a nektek szimpatikus dekorációs csomagot. Ez alapján weboldalunkon lehetőségetek nyílik előzetes kalkulációt kérni.

  Nincsenek rejtett költségek. A megbeszéléseken minden apró részletre kiterjedően tudjuk egyeztetni a kívánságokat, és ha közösen megtaláltuk a megfelelő árat, akkor ettől nem térünk el a későbbiekben sem.

  Nincs olyan kis feladat, amit ne vállalnánk el szívesen, és minden apró részletre odafigyelünk.

  Egy helyen találtok mindent, szervezéstől a tervezésen át a kivitelezésig. Bele értve a virágkötészetet, a dekorációs szolgáltatást és a grafikai elemeket is.

  Mivel egy kézben az esküvői dekoráció, a virágkötészet és a kiegészítők is, így harmóniába kerül az esküvő minden részlete, ezzel megkímélünk benneteket az ezzel kapcsolatos további feladatoktól, egyeztetésektől összehangolástól.

  Precíz, minőségi munka és rugalmas hozzáállás jellemez bennünket a folyamat minden területén.

 Egyedi személyre szabott dekorációra törekszünk, különleges megoldásokkal.

  Ha igénylitek, plusz szolgáltatásokat is biztosítunk.

  Folyamatos akciókkal kedveskedünk, melyekről rendszeresen értesítünk, ha csatlakoztok Facebook oldalunkhoz: Csipkevirág esküvői dekoráció 

Szeretjük, amit csinálunk!