Rólunk mondták

Kedves sorok párjainktól 🙂

♥  Andi és Ádám (2016. 09. 03.)

"Csak szerettünk volna mindent nagyon megköszönni neked és az egész csapatnak. Minden gyönyörű volt az étteremben és a teraszon is a szertartáson. Pont olyan volt, ahogyan elképzeltem 🙂 A csokrok is gyönyörűek voltak!!"

♥  Zsuzsi és Johnny (2016. 08. 24.)

"Nagyon szépen köszönöm  a sok türelmedet, és a munkádat, gyönyörű lett a dekoráció pont olyan amit beszéltünk, és amit elképzeltem, finom visszafogott.
Nagyon szépen köszönöm még egyszer és további jó munkát és  sok sok esküvőt kívánok nektek."

♥  Ági és Attila (2016. 08. 06.)

"Nagyon nagyon köszönünk mindent neked is a koordinálásban, ötletelésben, Katinak és a többi lánynak a megvalósításban, pont olyan volt minden, ami hozzánk passzolt. Azt nem mondom, hogy pont olyan, amit elképzeltünk, mert mi nem tudtunk volna kitalálni ilyet 🙂 

Egész végig megmaradt az az érzésünk, amit anno a Facebookra kiírtam az ismerőseimnek a játék meghirdetésénél, hogy mindegy, hogy annak mi lesz a végeredménye, akkor is titeket választunk mindenképp, mert nagyon lelkiismeretes, kedves, kreatív társaság vagytok, akit ajánlunk mindenkinek, aki érintett lehet e témában. 

Ezt mindenképp meg akartam veled osztani, hogy ehhez a rengeteg munkához további lendületet kapjatok tőlünk is, gondolom ezekből a visszajelzésekből (is) merít energiát az ember."

♥  Noémi és Norbi (2016. 07. 30.)

"Kedves Andi!

Ezúton is szeretném megköszönni a munkádat, a rengeteg tanácsodat, segítségedet és azt a gyönyörűséget amit szombatra a hajóra varázsoltatok. Nagyon-nagyon tetszett, minden részlete, a kis meglepetések és MINDEN egybe. Annyira jól ráéreztél arra, hogy mit szeretnénk és a mi kis suta megfogalmazásainkból megértetted, hogy mi is állna jól nekünk. 

Köszönjük a közlekedési helyzethez történő rugalmasságod is.

Nagyon örülök, hogy megismertünk és jó szívvel ajánlunk majd mindenkinek! 🙂 "

♥  Anita és Gyula (2016. 06. 25.)

"Nagyon csudiszupi lett minden, mindenki dicsérte, hogy mennyire Mi vagyunk a dekorációban is :-). Vidám, egyszerű, romantikus, pont olyan, amilyennek megálmodtam! Köszönjük még 1x!"

♥  Luca és Matyi (2016. 05. 28.)

"Ne haragudj, hogy tegnap nem tudtuk megköszönni személyesen a gyönyörű dekorációt. Gyönyörű volt!!! Minden apró részlet nagyon tetszett, a meglepetésekről nem is beszélve… Családias hangulatban telt az egész este (pont ahogy szerettem volna:)), és ehhez nagyon nagy részben járultatok hozzá!!!! Úgyhogy köszönjük, hogy ilyen ügyesen eltaláltad azt, amit szerettünk volna! 🙂 "

♥  Timi és Mario (2016. 05. 07.)

"Köldök néhány képet, amivel szeretném megmutatni, hogy mennyire csodássá varázsoltátok ezt a napot, vittetek bele egy ki Mickey Mouse életet és örökre emlékezetes maradt nekünk. Azt hiszem minden részlet a helyén volt a hajdísztől, a fiúk kitűzőjén át, imádtam a boldogság kaput, és a dekor “egyszerűsége” és egyben játékossága teljesen magával ragadott.  Köszönünk mindent még egyszer 🙂 

További jó munkát és azt hiszen nem lehet elégszer mondani: köszönöm!"

♥  Katrin és Gábor (2016. 04. 23.)

"Még egyszer megszerettük volna köszönni a nagyszerű dekorációt! Minden nagyon-nagyon szépre sikerült, elejétől a végéig!!!

Katrin azt mondta, hogy amikor meglátta a menyasszonyi csokrát a szállodában, vakon biztos volt benne, hogy a helyszínen is minden tökéletes lesz – és így is volt! 🙂

Szóval nagyon szépen köszönünk mindent, reméljük nem okoztunk túl sok fejfájást?

Kívánunk még sok szép lakodalmat és más alkalmat és ha újra szükségünk lesz egy ilyen nagyszerű dekorációra, tudjuk majd hova kell fordulni!"

♥  Edit és Norbi (2015. 10. 16.)

"Nagyon örültünk, hogy titeket választottunk az esküvői dekoráció elkészítésére. Mi egy "giccsmentes", vidám, de mégis szép dekorációt álmodtunk meg a nagy napra, amihez Lego kockák és sárga/narancs színek adták az alapot.

A dekoráció valóban gyönyörű lett, a csokor, a virágok, a masnik és a díszek még szebbé tették a hajó rendezvénytermét, mint ahogy eredetileg elképzeltük. Köszönjük még egyszer a rugalmasságot, a szépérzéket, az odaadást és a profizmust, amivel hozzájárultatok ahhoz, hogy a napunk tökéletes és valóban felejthetetlen legyen.

♥  Anna és Ferenc (2015. 09. 12.)

Hálás köszönettel tartozunk azért, hogy életünk legfontosabb napját varázslatosan széppé tetted. Volt egy elképzelésünk, de a végeredmény mindent felülmúlt!! Sok szeretettel ajánljuk mindenkinek a Csipkevirág dekorációt, aki szeretne egy gyönyörű, álomszép esküvőt magának! Köszönettel és hálával: Anna & Ferenc

♥  Viktória (2015. 08. 30.)

"A lehető legjobb kezekben volt az esküvői dekoráció, nyugodtan tudtunk aludni, biztosak voltunk benne, nem lesz gond, minden a helyén lesz. Örülök, hogy ilyen megbízható és kedves társaságot találtunk, akikre számíthattunk, ez az egyik legfontosabb dolog ilyenkor, hiszen a szervezés rengeteg tennivalóval, feszültséggel jár. Megkönnyebbülés volt, hogy le tudták egy részét venni a vállunkról. És nem utolsósorban természetesen a dekoráció gyönyörű volt, időben elkészült minden pont úgy, ahogy szerettük volna :)"

♥  Enikő és Gábor (2015. 08. 28.)

"Sok éjszakát töltöttem az esküvőnk tervezgetésével, és bár volt mellé választásunk mással, azt kell mondanom, hogy az esküvői dekorációs csapatban kicsit sem csalódtunk. 🙂 Megkeresésemre azonnal kedvesen és segítőkészen válaszoltak, bármikor fordultam hozzájuk akármilyen kicsi kéréssel vagy kérdéssel. Minden elképzelésünket megvalósították, még olyan témában is, ami nem is az ő hatáskörük volt. A menyasszonyi csokor, az autódísz, az éttermi dekoráció, a színek és az elrendezés mind szuperül sikerültek. Ha újra kezdenénk is őket választanánk. Köszönjük!"

♥  Edit és Gábor (2015. 08. 22.)

Mi úgy mentünk díszítést rendelni, hogy semmi konkrét ötletünk nem volt, csak a színvilágot tudtuk / mondtuk meg és ennek ellenére nagyon gyönyörű lett amit csináltatok és pont olyan, mint amilyet szerettünk volna. Kitaláltátok a gondolatainkat. 🙂
Profi munka, kedves és jókedvű beszélgetések, rugalmas hozzáállás, nagyon köszönjük még egyszer.

♥  Kata és Tamás (2015. 08. 08.)

Néhány hónap távlatából is kedves emlék a veletek közös munka. Aki esküvőt szervez tudja, hogy mennyi minden balul sülhet el, vagy csak egyszerűen nehéz megtalálni a közös hangot a különböző szolgáltatókkal. Veletek már az első találkozáskor azt hiszem értettük egymást és tényleg odafigyeltetek arra, amit szerettünk volna. Nagyon köszönjük, hogy rugalmasan vettétek az "akadályokat" és hogy még a nagymamámat is megörvendeztettétek néhány apró részlettel, amit ő korábban még nem látott. Köszönjük, hogy szebbé tettétek ezt a fontos napot és további sok sikert kívánunk!

♥  Réka és Csabi (2015. 07. 25.)

Először is köszönjük szépen a munkátokat, úgy gondoljuk minden gyönyörűre sikeredett.

Örülünk, hogy Titeket választottunk, attól függetlenül hogy nem ajánlás útján jutottunk el hozzátok.

Nagyon szimpatikus volt számunkra a gördülékeny kapcsolattartás, a személyes megbeszéléseken való közös ötletelések.

Kívánunk Nektek további sok sikert a munkátokhoz!

♥  Kata és Dani (2015. 07. 11.)

Türkizbarna csoda 🙂 volt a miénk a Nagy Napunkon. Köszönjük a Csipkevirág minden tagjának azt a lelkes, közvetlen és rugalmas hozzáállást, amit irányunkba tanúsítottatok! Amit mi megálmodtunk, ti megvalósítottátok 1-2 nehézség ellenére is! Köszönetképpen akinek lehet, mi ajánlunk azóta is titeket! 🙂 További sok-sok gyönyörű és örömteli alkotást kívánunk Nektek!
ui: 5 képeslapot fújt hozzánk haza a szél 🙂 !

♥  Anita és Dénes 

Minden virág és csokor olyan volt mint amilyennek megálmodtuk, mindez rendkívül korrekt áron! Külön köszönjük a rugalmasságot a szállítás során és képkeretet az asztalokra! Tiszteletben tartottátok az elképzelésünket, de emellett segítséget kaptunk, hogy a Nagy Napon minden a lehető legjobban nézzen ki! Szívesen ajánlunk titeket mindenkinek és további sok sikert kívánunk!

♥  Ági és Imi (2015. 06. 13.)

Sziasztok Lányok!

Köszönjük szépen a gyönyörű dekorációt és a virágokat, csodaszépek lettek, mindenkinek nagyon tetszett. Örülünk, hogy a nem éppen hétköznapi páva témát ilyen ízlésesen meg tudtátok csinálni, nagyon jól tükrözte, hogy milyenek is vagyunk. Köszönet a fáradhatatlan ötletelésért, a kreativitásotok határtalan:)

További sok megrendelést kívánunk Nektek (hasonló extravagáns témában is, ebben nagyon jók vagytok 🙂 !

♥  Csilla és Attila (2015. 05. 30.)

„Őszintén szólva mi előre féltünk a dekorációtól, ugyanis valahogy semelyik szolgáltató nem tudta azt nyújtani, amit szerettünk volna, egészen addig, amíg el nem mentünk Andiékhoz. Megbízható, precíz, nagyon professzionális szolgáltatást nyújtó, bűbájos kis csapatot találtunk és óriási kő esett le a szívünkről – főleg amikor megláttuk a „végterméket”. Szuper kezekben volt a dekorációnk, mindenki fényképezte és gratulált hozzá, semmi kivetnivalót nem találtunk a munkájukban és örökké hálásak leszünk a csodaszép díszítésért és virágokért. Nagyon köszönjük és a továbbiakban is sok sikert kívánunk!”
Puszilunk Benneteket

 Tina és Zsolt (2015. 05. 30.) 

A dekoráció végig gondolásakor interneten tájékozódtam, igazság szerint nagyon reméltem, hogy a január első napjaiban eljuttatott megkeresésem alapján még belefér a május végi esküvőnk dekorációja számotokra. A Ti honlapotok volt a legszebb, és a legkorrektebb. Már ekkor tudtam, hogy nem csak gyönyörű lesz minden az én "nagy" napomon, de nézeteltérés sem lesz köztünk. És igazam volt.
Imádtam már az első találkozásunkat is, a hihetetlen türelmeteket, az együttgondolkodást és a kreativitást, mely a 'nagy napon' teljesedhetett ki. Az igények, álmok megfogalmazását követően nyugodtan rátok bízhattuk magunkat, abszolút önállóan, profin és ötletesen készítették el a díszítést. Elfogultság nélkül állíthatom, hogy nekem volt a legeslegszebb menyasszonyi csokrom, soha szebbet nem láttam! 🙂 Mivel az esküvő színhelye egy, a Dunán sikló hajó volt, így a legfőbb kérésem az volt, hogy az asztalokra kerülő díszek, nehezek legyenek. Biztos voltam benne, hogy ezt szuper találékonyan oldjátok meg, de amikor megláttam a főasztali díszt – teljesen oda voltam. A virágok egy porcelán vasalóba lettek beépítve, a nevünket két gipsz- szívbe írtátok. Fantáziadús kompozíció volt, melynek mindenki a csodájára járt:) A virágok fajtái és színei tökéletes összhangot alkottak – illeszkedtek az esküvő vezérszínéhez: a tengerészkékhez. Teljes egészében megfeleltek a hely szellemiségének és úgy hiszem sikeresen tükrözték a mi személyiségünket is. Klasszikusan elegáns volt, egy csipetnyi csavarral. 😉
Szóval őszintén köszönjük a munkátokat, mely hozzájárult ehhez a számunkra felejthetetlen naphoz! :)"

♥  Zsófi és Ákos (2015. 05. 16.):

Kedves Csipkevirág,

Köszönjük a csodálatos dekorációt, valóban gyönyörű volt. Mindenkinek nagyon tetszett 🙂
Köszönjük a kedvességeteket, a kreativitásotokat 🙂
Minden profi volt már az elejétől, azt gondoltam sok gondunk lesz a dekorációval, kitalálni mindent… de ez a rész ment a legkönnyebben, nektek köszönhetően.
Még egyszer Köszönjük 🙂

♥  Orsi és Krisz (2015. 05. 16.):

Nagyon szépen köszönjük Nektek a gyönyörű dekorációt, és az autódíszt és a menyasszonyi csokrot, amitől mindenkinek a lélegzete elállt! Mindenkinek csak ajánlani tudunk Benneteket, hisz nagyon kedvesek vagytok! Nem utolsó a precizitás és az, hogy a munkátokat teljes odaadással, csináljátok! Gyönyörű díszítés és a teljes összhang a színek között! Köszönünk Nektek Mindent, és azt is, hogy mindenre hamar kaptunk választ és nem telt egy pillanat sem várakozással! Mindig meghallgattatok minket az ötleteinkről és az egyéniségünknek való dekorációt kaptunk! 🙂 A virágok csudi szépek voltak és frissek, a dekorációhoz is tökéletesen passzolt az egész! 🙂

♥  Andi és Árpi (2015. 05. 08.)

Az esküvők egyik legfontosabb elemeként szeretném kiemelni a dekorációt, a virágokat, hiszen ennek nem csupán a jegyes pár elképzeléseivel, de a helyszínnel, a menyasszonyi ruhával, az ételekkel és az egész megtervezett atmoszférával összhangban kell lennie. Ez egy rendkívül kényes és összetett feladat, amit egy gondos Menyasszony nem biz akárkire:). Lehet azonban a piacon találni manapság sok mindent. Olcsót biztosan nem, de cserebe méregdrágán fantáziamentes dolgokat, hetekig ajánlatot nem küldő cégeket és a valóságtól teljesen elrugaszkodott áron szép termékeket hozó dekorosokat is. Hogyan reagáltam erre? Készítettem egy jó hosszú leírást képekkel arról, hogy mire vágyom és mennyi pénzből. Ezt elküldtem kb. 5 email címre. Az első válasz szinte azonnal érkezett, ők voltak Andiék. Valahogy ereztem abból, hogy este 10-kor is rugalmasan válaszolt, hogy egymásra találtunk. Egy rövid találkozót követően tudtam, hogy minden rendben lesz. A helyszínre is csak dél korul érkeztünk a nagy napon, tudtam, ereztem, hogy őket nem kell ellenőriznem, ők tudjak mi a dolguk és megvalósítják az álmomat. Egész egyszerűen annyira természetes volt minden és olyan szuperül könnyű volt a kommunikáció, hogy annál álmodni sem mertem jobbat. Ami a legnagyobb szó pedig, hogy a Férjem a nagy napon még itthonról egy nagyon kicsit feszülten indult el, mert izgult, hogy mit találunk a helyszínen, de abban a pillanatban, hogy beléptünk mar Ő is látta, amiben én biztos voltam – hogy mennyire álomszép lesz minden. Csodalatos hangulatot adott Andiék munkája, ami kihatott az egész napra és estére, valamint a teljes vendégseregre. Sőt, a helyszín másik felében másnapra készülő párra is, akik irigykedve nézték a csodás dekorációnkat és lasszóval próbálták becserkészni Andiékat, mert a saját dekorosukkal annyira elégedetlenek voltak a mi helyszínünk láttán. 

Ha valaki arra vágyik, hogy az interneten látott csodalatos dekorációt Magyarországon megfizethető áron kivitelezze számára egy vérprofi csapat, akkor Andiékat ajánlom.

♥  Adrienn és Krisztián (2014.09.13.): 

Szeretnénk megköszönni Nektek az esküvőnk csodálatosan szép díszletét, nagggggggggggyon gyönyörű volt MINDEN! 🙂 A család és a barátok el voltak ájulva az ízléses dekoráción, és a virágokon. Külön köszönet a csokromért, és a szertartás dekorációjáért, ami fantasztikusan szépre sikeredett!!!! További hasonló szép élményeket kívánunk nektek, és ugyanilyen boldog arákat, amikor megcsodálják az általatok készített díszletet! 🙂

♥  Nóri és Roland (2014.09.13.): 

Nagyon gyönyörű volt a dekoráció, köszönjük a munkát! 

♥  Krisztina és Bálint 2014.07.26.):

Köszönjük a fantasztikus szolgáltatásotokat! Hatalmas áldás voltatok a számunkra!

♥  Dóri és Győző (2014.07.12.): 

Köszönjük a munkátokat még egyszer és elvisszük a jó híreteket. 🙂

♥   Éva és Tibor (2014.01.22.):

"Az esküvőnk jó hangulatához jelentősen hozzájárult a szép dekoráció! Jó ízléssel, a személyiségünket is figyelembe véve készültek el a csokrok és a díszítés. A színek az anyagok és a formák jól harmonizáltak egymással. Köszönjük!!"

♥   Abigél és Barnabás esküvőjét követően a kedves örömanya ezt írta (2013.07.20.):

"Csodálatosan szép volt minden, nagyon köszönöm! Nem volt könnyű dolgod, de minden tökéletes lett!"

♥   Liza és Szilárd (2013.06.20.):

"Bohémság és professzionalizmus kitűnő ötvözete volt az esküvői dekorációnk. Kívánni sem lehetett volna jobbat. Jobb csapat nincs is a palettán! Köszönjük, hogy az esküvőnket emlékezetessé tettétek!"

♥   Kriszti és Tamás (2012.11.13.):

"Szeretnénk megköszönni a gyönyörű díszítést, mert nagyon hangulatossá tette az egész estét!"

♥   Kamilla & Ákos (2012.08.27.):

"Nagyon szépen köszönjük, hogy a MI nagy napunkon ott voltál és nemcsak meghallgattál, segítettél, megértettél minket, de igyekeztél az egyéniségünknek megfelelően a legszebbet alkotni. Maximális munkát végeztél és minden elvárást felülmúlva létrehoztad a remekművet:). Nagyon nagy sikert arattál és egyénivé varázsoltad az esküvőnket. A dekorációval pedig sikerült visszaadnod azt a családias és hangulatos légkört, amit szerettünk volna:). A virágok csodaszépek, a dekoráció remek!"

♥   Hajni és Attila (2012.07.31.):

"Nagyon köszönjük az esküvői csokrot. Nagyon szép volt, szebb, mint amilyennek mi azt elgondoltuk."

♥   Zsuzsi és Gábor

Ha olyan dekorost kerestek, akikre nyugodtan rábízhatjátok elképzeléseiteket és nem szeretnétek csalódni, akkor őszinte szívvel ajánljuk a Csipkevirág csapatát.

Kéréseinket, ötleteinket, ad hock helyzeteket (új helyszín) rugalmasan kezeltek és mindent úgy valósítottak meg, ahogy megálmodtuk.

Jó érzés, amikor egy feladatot levesznek a válladról és a rengeteg szervezési feladat mellett, nem kell izgulnod, hogy minden rendben lesz e.

Ezúton is köszönjük és további sok sikert kívánunk! 🙂

 

Csipkevirág esküvői dekoráció

Esküvők és rendezvények teljeskörű virág- és helyszíndekorációja

www.eskuvoidekoracio.org

mindeneskuvo@gmail.com

Bemutatóterem: Budapest, Elnök u. 1.

Papp Andrea 06 70 606 9434