1

Meghívók világa

Egy nagyon izgalmas és kreatív területre tévedtünk:)

Megtörtént a kalandos és felemelő lánykérés:), így kezdetét veheti az esküvő szervezése. Ez egy csodás és tartalmas időszak, tele ötletekkel, tervekkel, álmodozással:). Ha már kitűztétek az időpontot és meg van a helyszínetek is, akkor hamarosan a meghívók tervezése, rendelése, kiosztása következik.

Itt szeretnénk pár saját tervezésű meghívót is mutatni nektek, hátha ötletadóként, inspirációként szolgálhatnak (meghívó galéria alul). Ezeket igény szerint tovább gondolhatjátok, tovább kombinálhatjátok kedvetekre, sőt egy játékra is invitálunk Benneteket! Tervezzük meg közösen a személyre szabott esküvői meghívótokat, hogy ez is harmonikus részét képezze az esküvői arculatnak.

(A fényképek rájuk kattintva tekinthetők meg nagyobb méretben.)

 

Tervezzétek meg saját meghívótokat, amiben mi is örömmel partnerek leszünk. Töltsétek ki ezt a kis kérdőívet, ami alapján mi elkészítünk nektek egy minta meghívót, amit akár postai úton el is juttatunk Számotokra. Így kézbe foghattok egy meghívó tervet, amit így már könnyebb tovább gondolni, és addig alakítjuk míg el nem éri a minden szempontból Nektek tetsző formát.

error: Content is protected !!