1

Kedves Párjaink, partnereink!

 

Ez a jelenlegi helyzet az ismeretlen okozta “pánik” mellett egy picit a várakozás időszaka is. Mi is vártunk picit mielőtt megszólaltunk, de úgy éreztük, szükséges ebben a szituációban útmutatást, támpontot adni Nektek!

A helyzet komoly, de nem reménytelen! Mindamellett, hogy azt gondoljuk, komolyan kell venni ezt a járványt, mi inkább bátorítani szeretnénk Benneteket. Negatív hangvételű információ, cikk van elég a médiában :). Inkább a reményt és hitet erősítsük egymásban, hogy túl leszünk ezen, és emelt fővel, újult erővel jövünk ki belőle, és örömmel megyünk tovább.

A jelenlegi intézkedések leginkább a szezon eleji esküvőket érintik. Ezeknek a párjainknak, egyelőre május végéig bezárólag, azt javasoljuk, hogy minél hamarabb egyeztessenek egy “B” időpontot is az esküvőjük kapcsán legfőképpen a helyszínükkel és ezt követően minden más szolgáltatójukkal is, hogyha nem lenne lehetőség a tervezett időpontban megtartani az esküvőt, akkor legyen egy másik forgatókönyv is. Ne csüggedjetek akkor sem, ha így alakul, az egymás iránt érzett szeretet, szerelem nem gyengül, sőt még meg is erősödik a várakozás időszakában. Annál értékesebb és hálára okot adó nap lesz, amikor egybe tudtok majd kelni. Most a legfontosabb, hogy minél előbb és minél kevesebb veszteséggel győzzük le ezt a járványt. Vigyázzunk egymásra, szeretteinkre és maradjunk otthon, mert ezzel tehetjük most a legtöbbet a gyors és sikeres győzelemért.

Mi is ezt tesszük és home officban rendületlenül dolgozunk. Az előkészületek folynak, bármikor elértek Bennünket. Telefonon, emailen folyamatosan tudunk egyeztetni és meg tudjuk beszélni a következő lépéseket. A helyszín bejárások azonban most szünetelnek, de ez sem jelent gondot. Bepótoljuk majd ha lesz rá lehetőség, de ha esetleg elmarad, a végeredményen akkor sem csorbít, a legtöbbetek helyszínét ismerjük már. Ha kérdésetek van, vagy megoldást kerestek egy dologban, abban is szívesen segítünk. Az új időpontok sem okoznak gondot, mindenre találunk megoldást, a legfontosabb, hogy Ti rendben legyetek. Azt gondolom a legtöbb szolgáltató támogató, rugalmas, így remélhetőleg az új időpontokban is a választott szolgáltatói csapattal tudtok majd felkészülni a Nagy Napra. Akkor sincs ok bánatra, ha esetleg egy őszi vagy téli időpontot tud csak adni a helyszínetek. Higgyétek el, hogy ezeknek külön bájuk van és együtt megvalósítjuk az álmotokat!

Mi a velünk kötött szerződéseket az új időpontoknak megfelelően javítjuk és a foglaló összege is áttevődik, nem vész el. Ezeken ne izguljatok. Türelemmel, megértéssel várakozzunk tovább együtt, úgy könnyebb! Mi nagyon reméljük, hogy hamar túl leszünk ezen, de ha esetleg a május utáni esküvőket is érintik majd a korlátozások, azt is időben megbeszéljük.

Az anyagbeszerzés egyelőre zavartalan, az előkészületekkel nem kell leállni, bár a partnereknél is vannak már zárva tartások. Ha ez is komolyodik és újra tervezésre lesz szükség, azt is időben megosztjuk veletek.

Vigyázzatok magatokra, fel a fejjel! Használjátok ki pozitívan ezt a kényszerpihenőt és sose feledjétek, nem vagyunk egyedül!