Esküvői dekoráció Gödöllő

Személyre szabott esküvői dekoráció Gödöllő, egyedi menyasszonyi csokor, székszoknya, lufi dekoráció, autódísz, esküvői ajándék 06 70 606 9434.

Esküvői dekoráció Gödöllő – a személyre szabott esküvői dekoráció

Kedves gödöllői Érdeklődő!

Közeleg a nagy nap vagy egyszerűen szereted az esküvők világát? Időzz el egy kicsit az oldalunkon, kapcsolódj ki és meríts ihletet, szerezz ötleteket az esküvői dekorációhoz!

Esküvői dekoráció Gödöllő

Esküvői virágkötészettel és dekorációval több éve foglalkozunk. Tapasztalatból tudjuk, hogy az esküvői dekoráció a virággal karöltve önmagában még nem minden, akkor lesz igazán tökéletes, ha tükrözi az egyéniségeteket és illeszkedik a helyszín adottságaihoz is. A kiválasztott színek és a stílus roppant fontos meghatározója az esküvő hangulatának a finom ételek és a jó zenekar mellett, emiatt is tartjuk kiemelten fontosnak, hogy együtt gondoljuk át az esküvő apró részleteit. Éppen ezért a virágkompozíciókat és a dekorációt nem sablonszerűen készítjük, mindig arra törekszünk, hogy ez csak a tiétek legyen!

Esküvői dekoráció Gödöllőn, egyéni ízlés szerint

Tele vagyunk ötletekkel, amiket igazán a ti álmaitok keltenek életre! A legfontosabb dolog, hogy szívvel dolgozunk, mindig igyekszünk tökéletes munkát kiadni a kezünkből. Vállaljuk a kisebb munkákat is, de igazán a nagyokban tudjuk megmutatni a kreativitásunkat, akkor szárnyalhat a fantáziánk. Ez felszabadít és boldoggá tesz bennünket! "

Esküvői dekoráció Gödöllőn

Esküvői dekoráció Gödöllő – szolgáltatásaink

Célunk, hogy életetek egyik legszebb napját még szebbé tegyük, és az általatok megálmodott stílus és színvilág alapján részletekre is kiterjedően készítsük el az esküvői virágokat és a teljes esküvői dekorációt. Szívesen veszünk részt a közös ötletelésben, tervezésben és akár a szervezéssel járó feladatokat is levesszük a vállatokról. A szolgáltatásaink elemeit akár külön-külön is megrendelhetitek, a legapróbb igényt is nagy örömmel valósítjuk meg.

Gödöllői esküvői dekoráció

 

Az esküvő teljes virágba borítását vállaljuk, és a dekorációt bármilyen helyszínen elkészítjük, legyen az akár étterem, sátor, rendezvényterem, szertartás helyszín (polgári és templomi) vagy szabadtéri esküvő, állófogadástól egészen a több száz fős lakodalomig. Abban az esetben, ha csak esküvői virágokat rendeltek tőlünk, akkor az esküvő napján a kívánt helyszínre szállítjuk az elkészített csokrokat.

Esküvői virágok: menyasszonyi csokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslány csokrok, kardíszek, hajdíszek, szülőköszöntő virágok, autódekoráció.

Gödöllői esküvői dekoráció: asztaldekorációk, háttér dekorációk, mennyezet dekorációk.

– Tanácsadás, ingyenes konzultációk, akár több alkalommal is.

– Tervezés, esküvői menetrend készítése.

Szervezési és egyeztetési feladatok.

Átlátható árajánlat készítése alternatívákkal.

Esküvői dekorációs kellékek bérbeadása: boldogságkapu, bevonuló szőnyeg, gyűrűpárna, papír dekorációk, textíliák, szék- és asztal-szoknyák, többféle színű és anyagú székmasnik, asztali futók, lampionok, fényfüggöny, selyemvirág kompozíciók, gyertyatartók, mécses tartók, vázák….

– Az esküvő stílusához és színvilágához illő gyűrűpárna (klasszikus selyempárna többféle megoldással, virágokból készült gyűrűpárna, egyedi tervezésű gyűrűpárnák) bérbeadása vagy eladása.

– A választott dekorációhoz illő, kreatív köszönet ajándék.

Esküvői nyitótánc betanítása.

Hostess szolgáltatások biztosítása.

Extrák: készülődési naplókészítés (az első egyeztetéstől az esküvő napjáig), menyasszonyi csokor élethű másának elkészítése selyemvirágokból.

Esküvő díszítése Gödöllőn

A főbb szervezői és kivitelezői feladatokat mi látjuk el, azonban munkánkat fotósok, tánctanár, cukrász, séf és hostessek is segítik. A célunk az, hogy ezt a fontos napot a lehető legemlékezetesebbé tegyük számotokra és az erre való készülődés feladatait is átvállaljuk egészen az első lépésektől a kivitelezésig, ha igénylitek, a szervezői feladatokat is ellátjuk." Az oldalunkat azok alapján a kérdések alapján állítottuk össze, amelyek gyakran felmerülnek az esküvők díszítése kapcsán. Ha tetszik az oldalunk, a referenciamunkáink, az ötleteink vagy szolgáltatásaink, nyugodtan vegyétek fel velünk a kapcsolatot. Ha csak néhány kérdésetek lenne, akkor is jelezzetek telefonon vagy egyéb elérhetőségeinken, és próbálunk segíteni, amilyen gyorsan csak tudunk. És ahogy az angolok mondanák: DIG IN AND HAVE FUN!

Esküvő helyszín Gödöllő

Ha Gödöllőn kerestek ideális helyszínt az esküvő megtartására, akkor többek között a következő lehetőségek kínálkoznak.

Gödöllői Grassalkovich-kastély

A Grassalkovich-kastély akár 1000 fő befogadására képes esküvői helyszín. Elegáns, barokk stílusával valóban remek környezetet biztosít polgári stílusú esküvők megtartásához.

Esküvő Gödöllő Grassalkovich-kastély

Erzsébet királyné étterem

A Budapest belvárosától 25 percre található Erzsébet Királyné három csillagos étterem várja kedves vendégeit, múlt századi, szecessziós stílusban épült, patinás épületben, elegáns környezetben. A hangulatos környezet alkalmas esküvők lebonyolítására. Szálláslehetőséget a közvetlenül az étterem mellett lévő szálloda biztosít.

Erzsébet Királyné Étterem Gödöllő

Villa Grande rendezvényközpont

A Villa Grande hivatalos házasságkötő helyszín, a polgári esküvőt helyben le lehet bonyolítani, amelyet követhet svédasztalos fogadás vagy ünnepi vacsora. A központban 100 fős esküvőt lehet tartani.

Villa Grande esküvő helyszín Gödöllő

Gödöllőn vannak még éttermek, ahol a férőhelyek számától függően lehet esküvői rendezvényeket tartani, a pontos igények ismeretében tudunk bővebb információval szolgálni.

Ha az esküvői dekoráció árakra vagy kíváncsi, akkor ezen az oldalon részletesen megtekintheted, hogy mi mennyibe kerül: Gödöllői esküvői dekoráció áraink.

Személyre szabott esküvői dekoráció Gödöllő, egyedi menyasszonyi csokor, székszoknya, lufi dekoráció, autódísz, esküvői ajándék 06 70 606 9434.