1

Egy esküvői dekoráció költségeit nehéz előre meghatározni pontosan, hisz azt sok tényező befolyásolja, de mi mégis megpróbáljuk (ebben segít az ajánlatkérő űrlapunk is, amit lentebb találtok). Sok minden függ a helyi adottságoktól, terem méreteitől, a virágok szezonalitásától, fajtájától és mennyiségétől, valamint az egyéni elképzelésektől is. Ettől függetlenül megpróbáljuk átlátható módon meghatározni, hogy megközelítőleg mekkora összeggel lehet számolni. Ebben az ajánlatkérő űrlapunk lesz segítségetekre. Az alapján nektek is könnyebb körvonalazni az elképzeléseket, itt be tudjátok jelölni az igényelt elemeket, és ha ezt elkülditek nekünk, akkor egy majdnem pontos, de mégis megközelítő ajánlatot tudunk küldeni nektek, ami majd igazán a plusz ötletekkel, pontos tervek ismeretével válik igazán pontossá. Ha ez az ajánlat szimpatikus számotokra, akkor mindenképp érdemes személyesen találkoznunk. Egy személyes találkozó alkalmával minden további részletet meg tudunk beszélni, közösen ötletelni, tervezgetni tudunk. Nektek is alakulnak az elképzelések és nekünk is rengeteg ötletünk lesz, miután megismerjük az űrlapotok alapján a választott helyszínt, amit sok esetben ismerünk is, illetve a megjelölt elképzeléseket is látjuk. A személyes konzultációkra akár több alkalommal is lehetőségetek nyílik, aminek  külön költsége csak abban az esetben terhel benneteket, ha még nem döntöttetek afelől, hogy a dekoráció és virágok terén kivel szeretnétek együtt dolgozni. Ebben az esetben konzultációs díjat kérünk, ami természetesen jóváírásra kerül a végösszegből abban az esetben, ha a választás végül ránk esik. A személyes találkozó természetesen arra is kiváló, hogy lássuk, hogy értjük egymást, hogy tudunk majd a jövőben együtt dolgozni.

2

Teljesen érthető, ha életetek egyik legszebb napját szeretnétek felejthetetlenné tenni a dekoráció és a virágok terén is. Az álmokra azonban érdemes áldozni, hisz a hétköznapi életünkben is látjuk, hogy a minőségi termékek, szolgáltatások nem tartoznak az olcsó kategóriákba. Ha van egy adott keretetek és abból szeretnétek a legtöbbet kihozni, akkor szintén érdemes összedugni a fejünket, mert jó ötletekkel alacsonyabb költségvetésből is látványos és egyedi dekoráció készülhet. Ha fontosak az álmok, de fontos a költséghatékony esküvői dekoráció is, akkor keressetek bizalommal, nézzük meg hogyan tudjuk ezeket összhangba hozni, hogy az álmok se csorbuljanak, de a költségvetés is tartható legyen.

A virágok terén talán még nehezebb pontos árakat mondani, mivel egy adott virágdísz ára nagymértékben függ a virágok szezonalitásától, illetve attól is, hogy mekkora méretben és milyen virágokból készül a csokor. Ezeken felül számos kiegészítő is használható, ami egyediséget, különlegességet kölcsönöz a csokornak, ezek szintén módosíthatják a virágkompozíciók árát. Nem beszélve az időjárásról, ami szezononként is változtathatja az adott év lehetőségeinek megfelelően a virágok költségét.

Az űrlap abban is segítség, hogy lássátok, milyen elemek lehetnek szükségesek a Nagy Napon, de ezeken felül még számos lehetőség áll a rendelkezésetekre. A teljesség igénye nélkül lássunk egy pár példát:

asztalkasír, asztalszoknya

vendégváró asztal dekorációja

fotó sarok, fotó háttér

útmutató táblák

egyedi, vintage kiegészítők

kerti dekorációk

süti bár

ülésrend tábla, ültetőkártyák, menükártya

virág hajdísz, virágkoszorú

szirom, sziromszóró kosár

és még sok minden más….

Árajánlatkérés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező, de NE adjon meg Yahoo-s e-mail címet!)

  Telefonszám (kötelező)

  Esküvő időpontja (kötelező)

  Esküvő helyszíne (kötelező)

  Vendégek létszáma

  Tervezett színvilág

  A megadott adatokat a hatályos törvényi szabályoknak megfelelően zárt rendszerben kezeljük, azokról harmadik félnek információt nem adunk ki.

  Kérem válassza ki az alábbi listából, hogy milyen módon talált meg bennünket (kötelező megadni)

  VIRÁGOK

  Menyasszonyi csokor: (kiegészítő zöldekkel, szára szalaggal betekerve)

  Típusa

  Mérete

  Plusz információk
  Kedvenc virágod

  Kiegészítők (gyöngy, szalag, toll stb.)

  Dobócsokor: (kiegészítő zöldekkel, szára szalaggal betekerve)
  Mérete

  Típusa

  Kitűzők
  Vőlegény kitűző
  Örömapa, tanú, vőfély kitűző
  Darabszám

  Koszorúslány virágdísz: (kiegészítő zöldekkel, szára szalaggal díszítve)


  Darabszám

  Szülőköszöntő virág/ajándék
  Típusa

  Méret: (vágott virág esetén)

  Darabszám

  Autódísz

  Oltár virág-dekoráció
  Típus

  Méret

  Darabszám

  Templom pad dekoráció

  Darabszám

  Szertartás dekoráció
  Típus

  Méret

  Darabszám

  Egyéb igény
  GyertyagyújtásHomoköntés

  DEKORÁCIÓ

  Székmasni
  Méret

  Anyag

  Típus

  Székhuzat

  Asztali futó vagy átvető
  Méret

  Anyag

  Típus

  Asztal dekoráció
  Típus

  Méret

  Darabszám

  Főasztal dekoráció
  Méret

  Típus

  Háttérdekoráció
  Fényfüggöny
  Méret

  Alaptextil színe

  Egyéb alaptextil szín

  Egyéb információk
  Fedni kívánt terület mérete:

  Háttérdekorációra vonatkozó elképzelések:

  Boldogságkapu

  Bevonuló szőnyeg
  Színe

  Egyéb szőnyegszín:
  Mérete:

  Gyűrűpárna
  Típus

  Színe:

  Egyéb igények
  Paraván
  Dekorációs állvány
  Mennyezet dekoráció
  Oszlop dekoráció
  Oszlop dekoráció darabszám

  Gyertya, mécses
  Köszönetajándék

  Egyéb megjegyzés