esküvői helyszínek

Esküvői helyszínajánló 2. rész

Korábban is foglalkoztunk már helyszínekkel, de a sornak még koránt sincs vége és időben is nagyon aktuális az őszi-téli időszakban a helyszín keresés az esküvőjükre készülő párok körében, emiatt is ajánlanánk további helyszíneket, jelenleg stílus, hangulat alapján. Több szempont szerint is kereshetünk helyszíneket, ilyen szempont lehet a stílus is, ami közelebb vihet az álom helyszínünkhöz.

esküvői helyszínek pest megye

Sokáig közkedvelt volt a vintage stílus, ami még mára sem ment ki teljesen a „divatból”. Ha nem is teljes egészében vintage esküvőre készülünk, ezek az elemek, kiegészítők nagyon jól tudnak mutatni sokféle közegben. Vannak azonban olyan helyszínek is, amik eleve eköré a stílus köré épültek. Ha közel áll hozzánk ez a hangulat, akkor érdemes ez alapján keresni. Ilyen például Inárcson a Levendulás vagy Kakucson a Deák Udvarház….

Termeszetkozeli eskuvoi helyszinek

Ezek a helyszínek már önmagukban is vintage hangulatot árasztanak, így például a dekorációs költségek is kedvezőbben alakulhatnak, mert a vintage stílusú esküvő eléréséhez egy ilyen típusú helyszínen kevesebb elem is elegendő. Ez még egy érv lehet amellett, hogy a választott stílusunk fényében keressük az esküvői helyszínünket is. A Levendulásban és a Deák Udvarházban többé kevésbé szállás lehetőség is van. Ha a násznép egy része, vagy egésze messzebbi helyszínről érkezik, akkor kényelmesebb így megoldani egy nagy mulatozás után a pihenést, mint rögtön útra kelni. Inárcson készülőben vannak a szálláshelyek, Kakucson pedig a pár számára biztosan van szoba, de talán még pár vendéget is el tudnak szállásolni. Ezek szintén fontos szempontok lehetnek egy helyszín választásnál, ha minden tekintetben komfortosan szeretnénk érezni magunkat. Ezek mellett mindkét helyszínen könnyedén megoldott a parkolás, illetve mindkét helyszínnek van kinti szertartás helyszíne is, nem is akármilyen. Gyönyörű mindkét helyszín, ahol helyben a kreatív fotók is elkészíthetőek, vagy a környéken, annak elbűvölő hangulata miatt még kiegészíthetőek. Mindkét helyszínen van lehetősége a párnak helyben készülődni, így mindkét helyszínről elmondható, hogy igazán álom helyszín, minden fontos tényező adott egy csodás naphoz és ehhez mindkét helyszínen a helyi stáb is hozzájárul, Ezek a tényezők mind-mind a pár kényelmét, nyugodt készülődését szolgálják, így valóban feledhetetlen napot tölthetnek ezeken az esküvői helyszíneken. Garantáltan a násznép sem fog csalódni.

Vintage eskuvoi helyszin

Pajta eskuvo

A sok pozitív és minden igényt kielégítő szempontok után beszéljenek a képek magukért.

Eldugott eskuvoi helyszinek

Videki eskuvoi helyszinek

50 fos eskuvo helyszin

Legközelebb foglalkozunk modern, letisztult, ipari hangulatú helyszínekkel is, valamint rusztikus és pajta hangulatú társaikkal is.

(A képek forrása: internet és saját munkák)