Esküvői fotósarok

esküvői fotósarok

Az esküvői fotósarok esküvőkön és más rendezvényeken is egyre népszerűbb. Lényegében ez a helyszín külön pontján (sarkában) létrehozott készlet, ahol kedvünkre jobb és jobb rögtönzött fotókat készíthetünk.

Összeállíthatunk egy fotósarkot az esküvő hangulatához és színéhez igazodó kompozíció alapján, de merészek is lehetünk és kísérletezhetünk extrém ötletekkel is. Használhatunk háttereket és kivágott képeket, és célszerű vidám fotótámasz kiegészítőkkel feldobni a hangulatot.

Ezek azok a bajuszok, kalapok, pipák, szemüvegek és MR & MRS feliratok, amelyeket az esküvői tömeg tarthat maga előtt és körül. A lehetőségek száma végtelen, a koncepció lehet modern, szeszélyes, hagyományos vagy akár rusztikus is.

Sokszor nagyon unalmasak lehetnek a megszokott esküvői csoportképek. Dobjuk fel az esküvő hangulatát egy vicces fotósarokkal! Bohókás, egyéni stílusú, kreatív képeket készíthetünk, és örökíthetjük meg az esküvői mulatság résztvevőit, ezeket a képeket akár később is jó újra megnézni, felidézni az esküvő felejthetetlen atmoszféráját.

Esküvői fotósarok kellékek

esküvői fotósarok kellékek

Egy fotósarok ötlete akár még nászajándékként is megállja a helyét! Az esküvő helyszínén állítjuk fel, viszünk hátteret, megfelelő hangulatvilágítást és jópofa kiegészítőket: maszkokat, jelmezeket, gitárt, szemüvegeket, parókákat. Szájak, bajszok és különféle vidám fejfedők sokasága fokozza a jókedvet, nem is említve a különleges állatjelmezeket! A vendégek egészen biztosan nagyon fogják értékelni!

Változtassuk a tárgyak és a háttér színét a kívánt esküvői stílusnak megfelelően. Ügyeljünk arra, hogy élénk, boldog vidám színek legyenek túlsúlyban. Készíthetünk kartonfeliratokat, zászlókat, beszéd buborékokat az eseményhez kapcsolódóan.

Nyomtathatunk egy nagy posztert, ami háttérként szolgálhat. A posztereken lehetnek olyan karakterek (például rajzfilm figurákat, filmhősöket), akiknek a fejét kivágjuk a vendégek számára. Szükség lehet még képkeretekre, függönyre.

A fotósarok az esküvőről elvihető emlék marad a névre szóló meghívó vagy az ültetőtábla mellett.

A kreatív esküvői fotózás előnyei

  • Vidám, boldog légkört teremthetünk az esküvőn
  • Személyes köszönőajándékként is megállják helyüket
  • A fényképeket e-mailben is el lehet küldeni
  • Korlátlan azonnali nyomtatás is lehetséges
  • Az összes fotó tárolható digitális formában, egyetlen DVD-n, és megosztható a közösségi oldalkon is
  • Több száz vidám esküvői fotónk lesz
  • A fotósarok kezelése egyszerű, egyetlen gombnyomással elkészülnek a képek
  • Különböző méretben nyomtathatunk
  • Szórakoztató kellékeket is kínálunk