Esküvői dekoráció Szigetszentmiklós

Esküvői dekoráció Szigetszentmiklós – a személyre szabott dekoráció

Egyéni esküvői dekoráció Szigetszentmiklós, egyedi menyasszonyi csokor, székszoknya, lufi dekoráció, autódísz, esküvői ajándék 06 70 606 9434.

Köszöntjük a honlapunkon!

Közeleg a nagy nap vagy egyszerűen szereted az esküvők világát? Időzz el egy kicsit az oldalunkon, kapcsolódj ki és meríts ihletet, szerezz ötleteket az esküvői dekorációhoz!

Esküvői dekoráció Szigetszentmiklós

Számtalan év tapasztalatát gyűjtöttük össze az esküvői dekoráció és virágok elkészítésében, amellyel számunkra nemcsak munka, hanem szenvedély és hobbi is. Évekre visszatekintve azt mondhatjuk, hogy az esküvői dekoráció nem merül ki csupán a megfelelő virágok kiválasztásával, mert valljuk azt, hogy az egész esküvő hangulata csak akkor lesz igazán tökéletes, ha megfelel a ti egyéniségeteknek, egyúttal a kiválasztott helyszín adottságaihoz és hangulatához is jól illeszkedik.

A választott színvilág és stílus nagy mértékben meghatározza az esküvő hangulatát, emiatt is tartjuk nagyon lényegesnek, hogy az esküvő minden apró részletét és mozzanatát együtt dolgozzuk ki. Az eredmény a részek harmonikus egysége lesz, amelyre aztán jónéhány évvel később visszatekintve is megelégedéssel és örömmel emlékezhessetek. Pontosan ez az oka annak is, hogy a virágok kompozícióit és az esküvői dekorációt sem sablonosan készítjük el, mert mindig az a célunk, hogy ez csak a Ti saját elképzeléseteket tükrözze!

Esküvői dekoráció Szigetszentmiklós, egyéni ízlés szerint

Kreativitásunkat már többször dicsérték elégedett párok, az ötleteinket voltaképpen csak veletek együtt tudjuk megvalósítani, mert mindig a közös munka hozza meg a várva várt sikert! Az esküvői dekoráció elkészítésekor mindig az lebeg a szemünk előtt, hogy olyan ízléses és egyedi díszítő elemeket alkossunk, mintha magunknak vagy gyermekeinknek készítenénk! Szeretjük a kis feladatokat is, de igazán a nagyokért rajongunk, mert akkor mozoghat igazán a fantáziánk és akkor meríthetjük ki egészen a bennünk rejlő kreativitást. Végül is mindig az ifjú pár és a vendégek visszajelzései koronázzák meg a munkánkat, csak akkor lehetünk mi is elégedettek, ha a rokonoknak és barátoknak is tetszik, amit együtt alkottunk! "


Esküvői dekoráció Szigetszentmiklóson

 

Esküvői dekoráció Szigetszentmiklós – szolgáltatásaink

Célunk, hogy életetek egyik legszebb napját még szebbé tegyük, és az általatok megálmodott stílus és színvilág alapján részletekre is kiterjedően készítsük el az esküvői virágokat és a teljes esküvői dekorációt. Szívesen veszünk részt a közös ötletelésben, tervezésben és akár a szervezéssel járó feladatokat is levesszük a vállatokról. A szolgáltatásaink elemeit akár külön-külön is megrendelhetitek, a legapróbb igényt is nagy örömmel valósítjuk meg.

Szigetszentmiklósi esküvői dekoráció

Az esküvő teljes virágba borítását vállaljuk, és a dekorációt bármilyen helyszínen elkészítjük, legyen az akár étterem, sátor, rendezvényterem, szertartás helyszín (polgári és templomi) vagy szabadtéri esküvő, állófogadástól egészen a több száz fős lakodalomig. Abban az esetben, ha csak esküvői virágokat rendeltek tőlünk, akkor az esküvő napján a kívánt helyszínre szállítjuk az elkészített csokrokat.

Esküvői virágok: menyasszonyi csokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslány csokrok, kardíszek, hajdíszek, szülőköszöntő virágok, autódekoráció.

Budapesti esküvői dekoráció: asztaldekorációk, háttér dekorációk, mennyezet dekorációk.

– Tanácsadás, ingyenes konzultációk, akár több alkalommal is.

– Tervezés, esküvői menetrend készítése.

Szervezési és egyeztetési feladatok.

Átlátható árajánlat készítése alternatívákkal.

Esküvői dekorációs kellékek bérbeadása: boldogságkapu, bevonuló szőnyeg, gyűrűpárna, papír dekorációk, textíliák, szék- és asztal-szoknyák, többféle színű és anyagú székmasnik, asztali futók, lampionok, fényfüggöny, selyemvirág kompozíciók, gyertyatartók, mécses tartók, vázák….

– Az esküvő stílusához és színvilágához illő gyűrűpárna (klasszikus selyempárna többféle megoldással, virágokból készült gyűrűpárna, egyedi tervezésű gyűrűpárnák) bérbeadása vagy eladása.

– A választott dekorációhoz illő, kreatív köszönet ajándék.

Esküvői nyitótánc betanítása.

Hostess szolgáltatások biztosítása.

Extrák: készülődési naplókészítés (az első egyeztetéstől az esküvő napjáig), menyasszonyi csokor élethű másának elkészítése selyemvirágokból.

Esküvő díszítése Szigetszentmiklós

A főbb szervezői és kivitelezői feladatokat mi látjuk el, azonban munkánkat fotósok, tánctanár, cukrász, séf és hostessek is segítik. A célunk az, hogy ezt a fontos napot a lehető legemlékezetesebbé tegyük számotokra és az erre való készülődés feladatait is átvállaljuk egészen az első lépésektől a kivitelezésig, ha igénylitek, a szervezői feladatokat is ellátjuk." Igyekeztünk praktikusan összeállítani az oldalunkat, hogy kedvetekre böngészhessetek. Ha tetszik az oldalunk, a referenciamunkáink, az ötleteink vagy szolgáltatásaink, nyugodtan vegyétek fel velünk a kapcsolatot. Ha csak kérdeznétek, abban is partnerek vagyunk.

Hívjatok, üzenjetek, keressetek vagy csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz! Böngésszétek az oldalainkat, nézegessétek a képeket. Sikeres és szép esküvőt kívánunk Nektek! Ha a dekoráció árakat szeretnéd megtudni, itt részletesen összefoglaltuk az általunk ajánlott árakat: Szigetszentmiklósi esküvői dekoráció árak. Esküvői dekoráció Szigetszentmiklós, egyedi menyasszonyi csokor, székszoknya, lufi dekoráció, autódísz, esküvői ajándék 06 70 606 9434.