Esküvői dekoráció Nyugati tér – dekoráció személyre szabva

Esküvői dekoráció Nyugati tér – dekoráció személyre szabva

Egyéni esküvői dekoráció Nyugati tér, egyedi menyasszonyi csokor, székszoknya, lufi dekoráció, autódísz, esküvői ajándék 06 70 606 9434.

Tisztelt Látogatónk!

Közeleg a nagy nap vagy egyszerűen szereted az esküvők világát? Időzz el egy kicsit az oldalunkon, kapcsolódj ki és meríts ihletet, szerezz ötleteket az esküvői dekorációhoz!

Esküvői dekoráció Nyugati tér Számtalan év tapasztalatát gyűjtöttük össze az esküvői dekoráció és virágok elkészítésében, amellyel számunkra nemcsak munka, hanem szenvedély és hobbi is. Tapasztalatból tudjuk, hogy az esküvői dekoráció a virággal karöltve önmagában még nem minden, akkor lesz igazán tökéletes, ha tükrözi az egyéniségeteket és illeszkedik a helyszín adottságaihoz is. A színvilág és a stílus nagyban befolyásolja az esküvő hangulatát, ezért fontosnak tartjuk, hogy az esküvő minden részletét és legkisebb mozzanatait tökéletesen kidolgozzuk. Ezáltal egy harmonikus egységet alkossunk, hogy erre évek múltán is megelégedéssel és örömmel emlékezhessetek vissza. Az eredmény a részek harmonikus egysége lesz, amelyre aztán jónéhány évvel később visszatekintve is megelégedéssel és örömmel emlékezhessetek. Pontosan ez az oka annak is, hogy a virágok kompozícióit és az esküvői dekorációt sem sablonosan készítjük el, mert mindig az a célunk, hogy ez csak a Ti saját elképzeléseteket tükrözze!

Esküvői dekoráció Nyugati tér, egyéni ízlés szerint

Kreativitásunkat már többször dicsérték elégedett párok, az ötleteinket voltaképpen csak veletek együtt tudjuk megvalósítani, mert mindig a közös munka hozza meg a várva várt sikert! Mindennél fontosabb, hogy mindig úgy dolgozunk, mintha a saját vagy gyermekeink esküvőjére készülnénk! Szeretjük a kis feladatokat is, de igazán a nagyokért rajongunk, mert akkor mozoghat igazán a fantáziánk és akkor meríthetjük ki egészen a bennünk rejlő kreativitást. Törekvéseinkre mindig Ti és vendégeitek visszajelzései teszik fel a pontot, a célunk az, hogy olyan jó véleménnyel legyetek, hogy szívesen ajánljatok minket barátaitoknak, ismerőseiteknek is! "


Esküvői dekoráció a Nyugati téren

 

Esküvői dekoráció Nyugati tér – szolgáltatásaink

Célunk, hogy életetek egyik legszebb napját még szebbé tegyük, és az általatok megálmodott stílus és színvilág alapján részletekre is kiterjedően készítsük el az esküvői virágokat és a teljes esküvői dekorációt. Szívesen veszünk részt a közös ötletelésben, tervezésben és akár a szervezéssel járó feladatokat is levesszük a vállatokról. A szolgáltatásaink elemeit akár külön-külön is megrendelhetitek, a legapróbb igényt is nagy örömmel valósítjuk meg.

Nyugati téri esküvői dekoráció

Az esküvő teljes virágba borítását vállaljuk, és a dekorációt bármilyen helyszínen elkészítjük, legyen az akár étterem, sátor, rendezvényterem, szertartás helyszín (polgári és templomi) vagy szabadtéri esküvő, állófogadástól egészen a több száz fős lakodalomig. Abban az esetben, ha csak esküvői virágokat rendeltek tőlünk, akkor az esküvő napján a kívánt helyszínre szállítjuk az elkészített csokrokat.

Esküvői virágok: menyasszonyi csokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslány csokrok, kardíszek, hajdíszek, szülőköszöntő virágok, autódekoráció.

Budapesti esküvői dekoráció: asztaldekorációk, háttér dekorációk, mennyezet dekorációk.

– Tanácsadás, ingyenes konzultációk, akár több alkalommal is.

– Tervezés, esküvői menetrend készítése.

Szervezési és egyeztetési feladatok.

Átlátható árajánlat készítése alternatívákkal.

Esküvői dekorációs kellékek bérbeadása: boldogságkapu, bevonuló szőnyeg, gyűrűpárna, papír dekorációk, textíliák, szék- és asztal-szoknyák, többféle színű és anyagú székmasnik, asztali futók, lampionok, fényfüggöny, selyemvirág kompozíciók, gyertyatartók, mécses tartók, vázák….

– Az esküvő stílusához és színvilágához illő gyűrűpárna (klasszikus selyempárna többféle megoldással, virágokból készült gyűrűpárna, egyedi tervezésű gyűrűpárnák) bérbeadása vagy eladása.

– A választott dekorációhoz illő, kreatív köszönet ajándék.

Esküvői nyitótánc betanítása.

Hostess szolgáltatások biztosítása.

Extrák: készülődési naplókészítés (az első egyeztetéstől az esküvő napjáig), menyasszonyi csokor élethű másának elkészítése selyemvirágokból.

Esküvő díszítése Nyugati tér

A főbb szervezői és kivitelezői feladatokat mi látjuk el, azonban munkánkat fotósok, tánctanár, cukrász, séf és hostessek is segítik. A célunk az, hogy ezt a fontos napot a lehető legemlékezetesebbé tegyük számotokra és az erre való készülődés feladatait is átvállaljuk egészen az első lépésektől a kivitelezésig, ha igénylitek, a szervezői feladatokat is ellátjuk." Weboldalunkat úgy próbáltuk felépíteni, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk a szokásosan felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, és minél több ötletet adjunk. Ha tetszenek a munkáink, az ötleteink vagy csak megtetszett a hozzáállásunk, jelezzétek, hogy miben állhatunk szolgálatotokra.

Ha csak néhány kérdésetek lenne, akkor is jelezzetek telefonon vagy egyéb elérhetőségeinken, és próbálunk segíteni, amilyen gyorsan csak tudunk. És ahogy az angolok mondanák: DIG IN AND HAVE FUN!

Ha a dekoráció árakat szeretnéd megtudni, itt részletesen összefoglaltuk az általunk ajánlott árakat: Nyugati téri esküvői dekoráció áraink. Egyéni esküvői dekoráció Nyugati tér, egyedi menyasszonyi csokor, székszoknya, lufi dekoráció, autódísz, esküvői ajándék 06 70 606 9434.