Esküvői dekoráció Hatvan

Esküvői dekoráció Hatvan – a személyre szabott esküvői dekoráció

Esküvői dekoráció Hatvan, egyedi menyasszonyi csokor, székszoknya, lufi dekoráció, autódísz, esküvői ajándék 06 70 606 9434.

Tisztelt Érdeklődő!

Közeleg a nagy nap vagy egyszerűen szereted az esküvők világát? Időzz el egy kicsit az oldalunkon, kapcsolódj ki és meríts ihletet, szerezz ötleteket az esküvői dekorációhoz!

Esküvői dekoráció Hatvan Esküvői virágok elkészítésével és díszítéssel már régóta foglalkozunk. Évekre visszatekintve azt mondhatjuk, hogy az esküvői dekoráció nem merül ki csupán a megfelelő virágok kiválasztásával, mert valljuk azt, hogy az egész esküvő hangulata csak akkor lesz igazán tökéletes, ha megfelel a ti egyéniségeteknek, egyúttal a kiválasztott helyszín adottságaihoz és hangulatához is jól illeszkedik. A választott színvilág és stílus nagy mértékben meghatározza az esküvő hangulatát, emiatt is tartjuk nagyon lényegesnek, hogy az esküvő minden apró részletét és mozzanatát együtt dolgozzuk ki. Az eredmény a részek harmonikus egysége lesz, amelyre aztán jónéhány évvel később visszatekintve is megelégedéssel és örömmel emlékezhessetek. Pontosan ez az oka annak is, hogy a virágok kompozícióit és az esküvői dekorációt sem sablonosan készítjük el, mert mindig az a célunk, hogy ez csak a Ti saját elképzeléseteket tükrözze!

Esküvői dekoráció Hatvan, egyéni ízlés szerint

Tele vagyunk ötletekkel, amiket igazán a ti álmaitok keltenek életre! Mindennél fontosabb, hogy mindig úgy dolgozunk, mintha a saját vagy gyermekeink esküvőjére készülnénk! Szívesen fogadjuk a kisebb felkéréseket is, azonban a hozzánk érkező visszajelzések alapján a leginkább akkor tudjuk hasznosítani a kreativitásunkat, ha a teljes esküvői dekorációt ránk bízzátok. Ez felszabadít és boldoggá tesz bennünket! "


Esküvői dekoráció Hatvan

 

Esküvői dekoráció Hatvan – szolgáltatásaink

Célunk, hogy életetek egyik legszebb napját még szebbé tegyük, és az általatok megálmodott stílus és színvilág alapján részletekre is kiterjedően készítsük el az esküvői virágokat és a teljes esküvői dekorációt. Szívesen veszünk részt a közös ötletelésben, tervezésben és akár a szervezéssel járó feladatokat is levesszük a vállatokról. A szolgáltatásaink elemeit akár külön-külön is megrendelhetitek, a legapróbb igényt is nagy örömmel valósítjuk meg.

Esküvő díszítése Hatvanban

Az esküvő teljes virágba borítását vállaljuk, és a dekorációt bármilyen helyszínen elkészítjük, legyen az akár étterem, sátor, rendezvényterem, szertartás helyszín (polgári és templomi) vagy szabadtéri esküvő, állófogadástól egészen a több száz fős lakodalomig. Abban az esetben, ha csak esküvői virágokat rendeltek tőlünk, akkor az esküvő napján a kívánt helyszínre szállítjuk az elkészített csokrokat.

Esküvői virágok: menyasszonyi csokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslány csokrok, kardíszek, hajdíszek, szülőköszöntő virágok, autódekoráció.

Budapesti esküvői dekoráció: asztaldekorációk, háttér dekorációk, mennyezet dekorációk.

– Tanácsadás, ingyenes konzultációk, akár több alkalommal is.

– Tervezés, esküvői menetrend készítése.

Szervezési és egyeztetési feladatok.

Átlátható árajánlat készítése alternatívákkal.

Esküvői dekorációs kellékek bérbeadása: boldogságkapu, bevonuló szőnyeg, gyűrűpárna, papír dekorációk, textíliák, szék- és asztal-szoknyák, többféle színű és anyagú székmasnik, asztali futók, lampionok, fényfüggöny, selyemvirág kompozíciók, gyertyatartók, mécses tartók, vázák….

– Az esküvő stílusához és színvilágához illő gyűrűpárna (klasszikus selyempárna többféle megoldással, virágokból készült gyűrűpárna, egyedi tervezésű gyűrűpárnák) bérbeadása vagy eladása.

– A választott dekorációhoz illő, kreatív köszönet ajándék.

Esküvői nyitótánc betanítása.

Hostess szolgáltatások biztosítása.

Extrák: készülődési naplókészítés (az első egyeztetéstől az esküvő napjáig), menyasszonyi csokor élethű másának elkészítése selyemvirágokból.

Hatvani esküvői dekor

A főbb szervezői és kivitelezői feladatokat mi látjuk el, azonban munkánkat fotósok, tánctanár, cukrász, séf és hostessek is segítik. A célunk az, hogy ezt a fontos napot a lehető legemlékezetesebbé tegyük számotokra és az erre való készülődés feladatait is átvállaljuk egészen az első lépésektől a kivitelezésig, ha igénylitek, a szervezői feladatokat is ellátjuk." Az oldalunkat azok alapján a kérdések alapján állítottuk össze, amelyek gyakran felmerülnek az esküvők díszítése kapcsán. Ha megtetszett hozzáállásunk, ötleteink vagy szolgáltatásaink, bátran lépjetek velünk kapcsolatba.

Hívjatok, üzenjetek, keressetek bennünket, és csatlakozzatok a Facebook oldalunkhoz, ahol még sok hasznos tippet és ötletet találtok! Üzenjetek, hívjatok és keressetek minket, Facebook oldalunkhoz csatlakozva találtok még néhány hasznos tanácsot az esküvői készülődés közben!

Ha a dekoráció árakat szeretnéd megtudni, itt részletesen összefoglaltuk az általunk ajánlott árakat: Hatvani esküvői dekoráció áraink. Egyéni esküvői dekoráció Hatvan, egyedi menyasszonyi csokor, székszoknya, lufi dekoráció, autódísz, esküvői ajándék 06 70 606 9434.