Az esküvői dekoráció fontossága

Miért érdemes odafigyelni rá?

  • Az esküvő életünk egyik legnagyobb eseménye, jó esetben egyszer éljük át és életünk végéig tart maga a házasság. A mai világban szinte csoda, ha megtaláljuk  a másik felünket, ennek méltó megünneplésében segít a dekoráció.

    Ettől a csodától még inkább egy egyszeri, megismételhetetlen eseménnyé válik az esküvő, nem egy nagyszabású családi esemény csupán. A dekorációval kiemelhetjük ennek a fontosságát.
1
  • Egy szép, harmóniát sugalló környezetben mindenki önfeledtebb. Így az esküvő hangulata is oldott lesz. Ebben szintén segít egy jól megálmodott, megtervezett és kivitelezett dekoráció.
2
  • Az élet számos területén tapasztaljuk, hogy idővel az emlékek elhomályosulnak, pedig számos olyan dolog van, amire szívesen emlékezünk vissza. A fotók elengedhetetlen részei ezért az esküvői eseménynek, hogy évtizedek múltán is visszarepítsenek minket az esküvőnk napjának izgalmas esemény sorozatába.

    Ha nincs dekoráció vagy nem megfelelő, akkor a képeken sem azt fogjuk viszont látni, amit szerettünk volna, vagy amiket a felfokozott lelki állapotban átéltünk.
3
4
  • Az esküvői helyszín kiválasztása nem kis feladat. Sok érvet, ellenérvet állítunk egymás mellé, mire meghozzuk a döntést, hol is szeretnénk ezt a kiemelkedő napot megünnepelni. Mikor ezen gondolkodunk, általában a dekoráció ebben a viszonylatban nem merül fel, pedig ez társ a helyszín választásban is. A helyszín előnytelen tulajdonságait el tudja fedni, az említésre méltóakat pedig ki tudja emelni. Így ezen a téren sem mindegy milyen a dekorációnk.

    A helyszín választásról korábban már írtunk és ezt fogjuk is folytatni esküvői helyszín ajánlásokkal, hátha ezekkel is tudunk segíteni!

5

6

(Képek forrása Pinterest)