Esküvői dekoráció Esztergom

Esküvői dekoráció Esztergom – dekoráció személyre szabva

Egyéni esküvői dekoráció Esztergom, egyedi menyasszonyi csokor, székszoknya, lufi dekoráció, autódísz, esküvői ajándék 06 70 606 9434.

Köszöntjük a honlapunkon!

Közeleg a nagy nap vagy egyszerűen szereted az esküvők világát? Időzz el egy kicsit az oldalunkon, kapcsolódj ki és meríts ihletet, szerezz ötleteket az esküvői dekorációhoz!

Esküvői dekoráció Esztergom Esküvői virágok elkészítésével és díszítéssel már régóta foglalkozunk. Az a tapasztalatunk, hogy az esküvői dekoráció a virággal önmagában még kevés, csak akkor lesz valóban tökéletes, ha passzol a ti egyéniségetekhez, és illeszkedik a választott helyszín adottságaihoz is. A színvilág és a stílus nagyban befolyásolja az esküvő hangulatát, ezért fontosnak tartjuk, hogy az esküvő minden részletét és legkisebb mozzanatait tökéletesen kidolgozzuk. Ezáltal egy harmonikus egységet alkossunk, hogy erre évek múltán is megelégedéssel és örömmel emlékezhessetek vissza. Éppen ezért a virágkompozíciókat és a dekorációt nem sablonszerűen készítjük, mindig arra törekszünk, hogy ez csak a tiétek legyen!

Esküvői dekoráció Esztergom, egyéni ízlés szerint

Kreativitásunkat már többször dicsérték elégedett párok, az ötleteinket voltaképpen csak veletek együtt tudjuk megvalósítani, mert mindig a közös munka hozza meg a várva várt sikert! Az esküvői dekoráció elkészítésekor mindig az lebeg a szemünk előtt, hogy olyan ízléses és egyedi díszítő elemeket alkossunk, mintha magunknak vagy gyermekeinknek készítenénk! Szívesen fogadjuk a kisebb felkéréseket is, azonban a hozzánk érkező visszajelzések alapján a leginkább akkor tudjuk hasznosítani a kreativitásunkat, ha a teljes esküvői dekorációt ránk bízzátok. Végül is mindig az ifjú pár és a vendégek visszajelzései koronázzák meg a munkánkat, csak akkor lehetünk mi is elégedettek, ha a rokonoknak és barátoknak is tetszik, amit együtt alkottunk!

Esküvői dekoráció Esztergomban

Esküvői dekoráció Esztergom – szolgáltatásaink

Célunk, hogy életetek egyik legszebb napját még szebbé tegyük, és az általatok megálmodott stílus és színvilág alapján részletekre is kiterjedően készítsük el az esküvői virágokat és a teljes esküvői dekorációt. Szívesen veszünk részt a közös ötletelésben, tervezésben és akár a szervezéssel járó feladatokat is levesszük a vállatokról. A szolgáltatásaink elemeit akár külön-külön is megrendelhetitek, a legapróbb igényt is nagy örömmel valósítjuk meg.

Esztergomi esküvői dekoráció

Az esküvő teljes virágba borítását vállaljuk, és a dekorációt bármilyen helyszínen elkészítjük, legyen az akár étterem, sátor, rendezvényterem, szertartás helyszín (polgári és templomi) vagy szabadtéri esküvő, állófogadástól egészen a több száz fős lakodalomig. Abban az esetben, ha csak esküvői virágokat rendeltek tőlünk, akkor az esküvő napján a kívánt helyszínre szállítjuk az elkészített csokrokat.

Esküvői virágok: menyasszonyi csokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslány csokrok, kardíszek, hajdíszek, szülőköszöntő virágok, autódekoráció.

Esztergomi esküvői dekoráció: asztaldekorációk, háttér dekorációk, mennyezet dekorációk.

– Tanácsadás, ingyenes konzultációk, akár több alkalommal is.

– Tervezés, esküvői menetrend készítése.

Szervezési és egyeztetési feladatok.

Átlátható árajánlat készítése alternatívákkal.

Esküvői dekorációs kellékek bérbeadása: boldogságkapu, bevonuló szőnyeg, gyűrűpárna, papír dekorációk, textíliák, szék- és asztal-szoknyák, többféle színű és anyagú székmasnik, asztali futók, lampionok, fényfüggöny, selyemvirág kompozíciók, gyertyatartók, mécses tartók, vázák….

– Az esküvő stílusához és színvilágához illő gyűrűpárna (klasszikus selyempárna többféle megoldással, virágokból készült gyűrűpárna, egyedi tervezésű gyűrűpárnák) bérbeadása vagy eladása.

– A választott dekorációhoz illő, kreatív köszönet ajándék.

Esküvői nyitótánc betanítása.

Hostess szolgáltatások, esküvői ruha biztosítása.

Extrák: készülődési naplókészítés (az első egyeztetéstől az esküvő napjáig), menyasszonyi csokor élethű másának elkészítése selyemvirágokból.

Esküvő díszítése Esztergomban

A főbb szervezői és kivitelezői feladatokat mi látjuk el, azonban munkánkat fotósok, tánctanár, cukrász, séf és hostessek is segítik. A célunk az, hogy ezt a fontos napot a lehető legemlékezetesebbé tegyük számotokra és az erre való készülődés feladatait is átvállaljuk egészen az első lépésektől a kivitelezésig, ha igénylitek, a szervezői feladatokat is ellátjuk.” Igyekeztünk praktikusan összeállítani az oldalunkat, hogy kedvetekre böngészhessetek. Ha megtetszett hozzáállásunk, ötleteink vagy szolgáltatásaink, bátran lépjetek velünk kapcsolatba. Ha csak kérdeznétek, abban is partnerek vagyunk. Hívjatok, üzenjetek, keressetek vagy csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz! Üzenjetek, hívjatok és keressetek minket, Facebook oldalunkhoz csatlakozva találtok még néhány hasznos tanácsot az esküvői készülődés közben!

Ha az esküvői dekoráció árakra vagy kíváncsi, akkor ezen az oldalon részletesen megtekintheted, hogy mi mennyibe kerül: Esztergomi esküvői dekoráció áraink.

Egyéni esküvői dekoráció Esztergom, egyedi menyasszonyi csokor, székszoknya, lufi dekoráció, autódísz, esküvői ajándék 06 70 606 9434.