Esküvői dekoráció Cegléd

Esküvői dekoráció Cegléd – a személyre szabott dekoráció

Esküvői dekoráció Cegléd, egyedi menyasszonyi csokor, székszoknya, lufi dekoráció, autódísz, esküvői ajándék 06 70 606 9434.

Üdvözöljük weboldalunkon!

Közeleg a nagy nap vagy egyszerűen szereted az esküvők világát? Időzz el egy kicsit az oldalunkon, kapcsolódj ki és meríts ihletet, szerezz ötleteket az esküvői dekorációhoz!

Esküvői dekoráció Cegléd Esküvői virágok elkészítésével és díszítéssel már régóta foglalkozunk. Tapasztalatból tudjuk, hogy az esküvői dekoráció a virággal karöltve önmagában még nem minden, akkor lesz igazán tökéletes, ha tükrözi az egyéniségeteket és illeszkedik a helyszín adottságaihoz is. A választott színvilág és stílus nagy mértékben meghatározza az esküvő hangulatát, emiatt is tartjuk nagyon lényegesnek, hogy az esküvő minden apró részletét és mozzanatát együtt dolgozzuk ki. Éppen ezért a virágkompozíciókat és a dekorációt nem sablonszerűen készítjük, mindig arra törekszünk, hogy ez csak a tiétek legyen!

Esküvői dekoráció Cegléd, egyéni ízlés szerint

Kreatívak vagyunk, de az ötleteinket igazán a ti álmaitok keltik életre! Az esküvői dekoráció elkészítésekor mindig az lebeg a szemünk előtt, hogy olyan ízléses és egyedi díszítő elemeket alkossunk, mintha magunknak vagy gyermekeinknek készítenénk! Szeretjük a kis feladatokat is, de igazán a nagyokért rajongunk, mert akkor mozoghat igazán a fantáziánk és akkor meríthetjük ki egészen a bennünk rejlő kreativitást. Végül is mindig az ifjú pár és a vendégek visszajelzései koronázzák meg a munkánkat, csak akkor lehetünk mi is elégedettek, ha a rokonoknak és barátoknak is tetszik, amit együtt alkottunk!

Esküvői dekoráció Cegléden

Esküvői dekoráció Cegléd – szolgáltatásaink

Célunk, hogy életetek egyik legszebb napját még szebbé tegyük, és az általatok megálmodott stílus és színvilág alapján részletekre is kiterjedően készítsük el az esküvői virágokat és a teljes esküvői dekorációt. Szívesen veszünk részt a közös ötletelésben, tervezésben és akár a szervezéssel járó feladatokat is levesszük a vállatokról. A szolgáltatásaink elemeit akár külön-külön is megrendelhetitek, a legapróbb igényt is nagy örömmel valósítjuk meg. Ceglédi esküvői dekoráció Az esküvő teljes virágba borítását vállaljuk, és a dekorációt bármilyen helyszínen elkészítjük, legyen az akár étterem, sátor, rendezvényterem, szertartás helyszín (polgári és templomi) vagy szabadtéri esküvő, állófogadástól egészen a több száz fős lakodalomig. Abban az esetben, ha csak esküvői virágokat rendeltek tőlünk, akkor az esküvő napján a kívánt helyszínre szállítjuk az elkészített csokrokat.

Esküvői virágok: menyasszonyi csokor, dobócsokor, kitűzők, koszorúslány csokrok, kardíszek, hajdíszek, szülőköszöntő virágok, autódekoráció.

Ceglédi esküvői dekoráció: asztaldekorációk, háttér dekorációk, mennyezet dekorációk.

– Tanácsadás, ingyenes konzultációk, akár több alkalommal is.

– Tervezés, esküvői menetrend készítése.

Szervezési és egyeztetési feladatok.

Átlátható árajánlat készítése alternatívákkal.

Esküvői dekorációs kellékek bérbeadása: boldogságkapu, bevonuló szőnyeg, gyűrűpárna, papír dekorációk, textíliák, szék- és asztal-szoknyák, többféle színű és anyagú székmasnik, asztali futók, lampionok, fényfüggöny, selyemvirág kompozíciók, gyertyatartók, mécses tartók, vázák….

– Az esküvő stílusához és színvilágához illő gyűrűpárna (klasszikus selyempárna többféle megoldással, virágokból készült gyűrűpárna, egyedi tervezésű gyűrűpárnák) bérbeadása vagy eladása.

– A választott dekorációhoz illő, kreatív köszönet ajándék.

Esküvői nyitótánc betanítása.

Hostess szolgáltatások biztosítása.

Extrák: készülődési naplókészítés (az első egyeztetéstől az esküvő napjáig), menyasszonyi csokor élethű másának elkészítése selyemvirágokból. Esküvő díszítése Cegléden A főbb szervezői és kivitelezői feladatokat mi látjuk el, azonban munkánkat fotósok, tánctanár, cukrász, séf és hostessek is segítik. A célunk az, hogy ezt a fontos napot a lehető legemlékezetesebbé tegyük számotokra és az erre való készülődés feladatait is átvállaljuk egészen az első lépésektől a kivitelezésig, ha igénylitek, a szervezői feladatokat is ellátjuk. Weboldalunkat úgy próbáltuk felépíteni, hogy a lehető legtöbb segítséget nyújtsuk a szokásosan felmerülő kérdésekkel kapcsolatban, és minél több ötletet adjunk. Ha megtetszett hozzáállásunk, ötleteink vagy szolgáltatásaink, bátran lépjetek velünk kapcsolatba.

Ha csak néhány kérdésetek lenne, akkor is jelezzetek telefonon vagy egyéb elérhetőségeinken, és próbálunk segíteni, amilyen gyorsan csak tudunk. Üzenjetek, hívjatok és keressetek minket, Facebook oldalunkhoz csatlakozva találtok még néhány hasznos tanácsot az esküvői készülődés közben!

Ha az esküvői dekoráció árakra vagy kíváncsi, akkor ezen az oldalon részletesen megtekintheted, hogy mi mennyibe kerül: Ceglédi esküvői dekoráció áraink. Esküvői dekoráció Cegléd, egyedi menyasszonyi csokor, székszoknya, lufi dekoráció, autódísz, esküvői ajándék 06 70 606 9434.