Esküvői bútorok

1Egy esküvő arculatát sok minden meghatározhatja. Ezt nagyban befolyásolják a bútorok is. Még különlegesebbé tehetjük az összképet akár már egy egy érdekesebb darabbal is. 

Nagy divat manapság az asztalok terítő nélküli használata, amennyiben szép az asztallap, vagy különlegesek az asztallábak. Ha van egy különlegesebb asztalkánk, az sütis-, welcome-, vagy ceremónia asztalnak is kiváló. Ezek nem csak szépek, de a funkciót is kiemelik, kihangsúlyozzák. Ezek a desgner bútorok már önmagukban is dekorációs elemek, amik igazán érdekes hangulatot teremtenek. A szertartások helyszínén is, ha már csak a pár ülőhelye egy egyedibb darabbal gazdagodik, azzal szintén nagymértékben fokozhatjuk a dekorációs külcsínyt.

Érdemes lehet bevetni pár különleges darabot, főleg rusztikus, természetközeli vagy vintage esküvőkön, ahol igazán jól mutatnak az egyedi bútorok, amik más dekor elemeket is kiválthatnak, mint például az asztali futót, a székszoknyát vagy a székmasnit, így tulajdonképpen nem eredményeznek magasabb költséget és mégis igazán érdekesek.

2

Most már a színek terén is nagy a választék a bútorok esetében is, így ezzel még tovább fokozhatjuk a hangulatot, mert egy egy erősebb, élénkebb szín még inkább kiemeli az egyedi darabokat, főleg egy letisztult, természetes közegben és ez viszont is hat, mert ezáltal a teljes összkép is életre kel. A színek mellett a formák is igen nagy szerepet játszhatnak, ezekkel is érdemes bátran kísérletezni, játszani.

3

(Képek forrása Pinterest)