Brigi & Krisz


Egy fantasztikus világ az, amiben mi dolgozhatunk, ami a vadregényes, romantikus, elegáns és egyéb remek helyszínek mellett elsősorban a pároknak köszönhető. Munkánk során rengeteg kedves párral találkozunk, gyakran az esküvőt követően is megmarad a jó a kapcsolat. Látjuk, ahogy családdá válnak, együtt örülünk velük, szinte mintha egy nagy család lennénk. Mindenkit más miatt őrzünk a szívünkben és szinte minden esküvőről tudunk mesélni valami kedves történetet, vagy akár egy adott esküvő kihívásairól, vagy különlegességeiről is tudunk mesélni, vagy akár a párról, arról a fantasztikus kapcsolódásról, amit meglátunk, felfedezünk, vagy hogy mi volt az, ami megfogott bennünket a személyükben.
Ezek miatt már több alkalommal terveztük, hogy konkrét esküvőkről is mesélünk nektek. Ezzel is szeretnénk tiszteletünket tenni a szerelem/szeretet előtt és egyben meg is köszönni nektek mindazt, amit lelkileg nyerünk általatok.

Brigi & Krisz 1

A sort most Brigi és Krisz esküvőjével kezdeném, mert még frissek az élmények :). Az idei szezonunk utolsó nagyobb esküvője volt az övék és több szempontból is kivételes volt számunkra. Náluk nem csak “utókövetés” van, hanem volt úgymond egy előéletünk is. A WOW esküvőszervező csapat nyereményjátékán nyerték meg a jegyes fotózásukat, amire egy nagyon remek balatoni környezetben került sor. Egy fantasztikus napot tölthettünk együtt, többféle helyszínen, ruhában, és azoknak megfelelő hangulatban összeállított dekorációval fotózhattuk őket. Még egy naplementés vitorlázásra is volt lehetőség a Balatonon, ami méltó zárása volt a napnak. Köszönet mindezért a Káptalan Panzió tulajdonosainak, akik, a helyszínt és a vitorlázás lehetőségét is biztosították a számunkra.

Brigi & Krisz 2
Brigi & Krisz 3

A projektben részt vett stylist, sminkes, ruhatervező, fotós, és persze mi, a dekor szekció is 🙂 na meg persze egy szuper asszisztens, aki mindezt összefogta.
Jó volt látni, ahogy Brigiék fokozatosan felszabadulnak, és egyre fesztelenebbül mozognak a fotós előtt. Estére már olyan volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. Szuper képek és emlékek születtek. Persze ez nem volt nehéz, hisz Brigiék csupa-szív emberek, vidámak, kiegyensúlyozottak és persze a szolgáltatói csapat is szuper volt, így valóban hamar meg lett az összhang. Ebben a közös pizzázás is sokat segített, ott volt idő egy kis fesztelen beszélgetésre is 🙂

Brigi & Krisz 4

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a lehetőséget, mert szinte egy esküvői főpróbának is beillik. Ti vagytok a középpontban, ruhákat próbálhattok, oldódtok a kamera előtt és tanácsokat is kérhettek. Ezek mellett a smink terén is lehetőség van próbálgatni mi áll jól, így ez egy próbasminknek is szuper. Na meg persze a sok vidámság és csodás helyszín is mind emeli a nap fényét és gazdagabbak lesztek sok élménnyel, inspirációval, na meg persze egy szuper jegyes fotó sorozattal. Tökéletes ráhangolódás ez a Nagy Napra.

Brigi & Krisz 5

Szóval Brigiékkel egy ilyen szuper nap volt az „előélet”, ami után már szinte ismerősökként beszélgettünk a dekor részleteiről is, amikor az esküvő szervezése során az aktuálissá vált.

Brigiékkel nagyon könnyű volt együtt dolgozni, mert voltak elképzeléseik és olyan fix pontok, amikhez ragaszkodtak, de azon felül szabad kezet kaptunk, így izgalmas volt a közös tervek, az egyéni elképzelések és az általuk készített elemek (pl: köszönetajándék és ültetőkártya), összehangolása. Mindezt szépen harmonizálva a helyszín adottságaival. Szerintünk ez szuperül sikerült és örömünkre Brigiék és a násznép is elégedett volt.

Brigi & Krisz 6
Brigi & Krisz 7

Lássuk mi volt az elképzelés és a tervek. Kezdettől fogva púder színekben gondolkodtunk, ami a helyszínhez is jól passzolt. Ebbe nagyon kevés, picit erősebb színű virágot is bele csempésztünk, hogy kicsit karakteresebb legyen a hangulata, illetve ezáltal jobban harmonizált a Brigiék által tervezett és elkészített köszönetajándékokkal és ültetőkártyákkal is. E miatt még a kiegészítőkben egy nagyon pici szürke színt is megjelentettünk, amitől modernebb és vagányabb lett az összkép, de összességében maradt a romantikus, feeling. A fix pontok a púder színek mellett a sok fény és a magas vázás asztaldíszek voltak. Ezek általában elegánsabb esküvőkhöz illenek jobban, illetve magasabb belmagasságú helyszíneken mutatnak igazán jól, de ebből is látszik, hogy nem érdemes sablonokban gondolkodni, mert itt is remekül megállták a helyüket és a fent említett kiegészítőkkel, árnyalatokkal és kis trükkökkel abszolút jól belesimultak az összképbe.

Brigi & Krisz 8
Brigi & Krisz 9

Szeretjük, ha a támpontok mellett szabad kezet kapunk, az mindig nagyobb kihívás és nagyobb kreativitásra ad lehetőséget, de mindemellett a legnagyobb élményt mégis maguk Brigiék jelentették. Számukra sem volt egyszerű ez a 2020-as év az esküszervezés során. Eredetileg májusban lett volna az esküvőjük, amit a járvány miatt halasztaniuk kellett. Picit nehezebben indult az átszervezés, de igazából csak a lendület hiányzott hozzá. Nehéz volt elengedni az eredeti tervet, de nem volt mit tenni és miután ez a plusz kis energia megérkezett, Brigi ripsz-ropsz megtalálta az új időpontot, minden szolgáltatóval egyeztetve. Ezt követően izgatottan folytattuk a további készülődést, és amikor a nyár vége felé megint rossz hírek kezdtek szivárogni a járvánnyal kapcsolatban, akkor nagyon izgulni kezdtünk Brigiékért. Nagyon drukkoltam, hogy több átszervezésre ne legyen szükség, mert már így is többet kellett várniuk a nagy eseményre, mint amit eredetileg terveztek és mivel időközben Brigi pocakjában egy új kis élet kezdett növekedni, így nem is lett volna már jó tovább tolni. A sok drukkolásnak meg lett az eredménye, az esküvő október végén egy csodás őszi napon, komolyabb megszorítások nélkül megrendezésre került. Öröm volt minden perce számunkra. Jó volt látni Brigi és Krisz ragyogó tekintetét, nyugalmát, a szerelmük beteljesedését. Csoda volt az a nap. Azt hiszem minden tekintetben jól sikerült esküvőnek könyvelhetik el ők is. Igazi kárpótlás volt minden tekintetben.

Brigi & Krisz 10

A mi számunkra mindenképp nagyon nagy élmény és feledhetetlen kaland volt a Brigiékkel, és a közös tervezéssel, átszervezéssel „töltött” több, mint egy év.

Köszönjük!

A jegyes fotózás stábja:

Smink: Tádics Boglárka – Bogi Makeup

https://www.facebook.com/bogitadics/

Ruha: Balogh Adry – Adry couture

https://www.facebook.com/adrydesign1/

Dekor és csokor: Csipkevirág Esküvői dekoráció

https://www.facebook.com/egyedieskuvoidekoracio/

Fotó: Ladjánszki Máté

stylist: Végh Kata – szín és stílus tanácsadó

https://www.facebook.com/sziluett.veghkata

Helyszín: Káptalan panzió

https://www.facebook.com/K%C3%A1ptalan-panzi%C3%B3-111107016897286

https://www.facebook.com/ladimate

Esküvő helyszíne: Alfa Art Hotel

https://www.facebook.com/alfaarthotel